Ingen opgave er for lille, ingen er for stor.

Gulvfirmaet Claus Frederiksen er klar til at hjælpe dig med netop din opgave.

For at kunne løse alle typer opgaver, har en en lang række samarbejdspartnere, som vi sætter vores lid til.

Her kan du se en oversigt over partnere, som vi bruger i vores hverdag.

Tarkett

Med 120 års erfaring i over 100 lande er Tarkett den førende virksomhed inden for gulvløsninger til såvel private hjem som offentlige miljøer. Tarkett tilbyder et rigt sortiment af vinylgulve, trægulve, laminatgulve, linoleum, tekstilgulve og vådrumsgulve og -vægge.

Link til website
Altro

Altro er en verdensførende producent og leverandør af indendørs overflader. Virksomhedener stiftet i Storbritannien i 1919. Altros succes på hjemmemarkedet og i udlandet skyldes målrettet innovation - arbejder hårdt på opfylde dine behov for skridsikre og hygiejniske indendørs overflader.

Link til website
Hammer Carpets

Smukke kollektioner og specialdesignede tæpper. Vi er blandt de dygtigste til at udvikle tæpper og hjælper vores kunder med at skabe unikke gulvløsninger, hvor design og kvalitet holder. År efter år.

Link til website
Ege Tæpper

Egetæpper leverer tæpper i høj kvalitet egetæpper er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.

Link til website
Fletco

Fletco Carpets producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Materialer, design og kvalitet er afpasset her­efter. Fletco Carpets tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver.

Link til website
Forbo

Forbo Flooring Systems arbejder med projektvinyl og linoleumsgulve. Forbo Flooring Systems er en del af det schweiziske Forbo Group og ejer produktionsenheder og afdelinger i 32 lande over hele verden.

Link til website
Gerflor

Gerflor tilbyder markedets største sortiment af vinylgulve. Vi tilbyder innovative og dekorative gulvløsninger med stort fokus på miljø og design. Arkitektur, Design, Sport, Teknologi

Link til website